Om Sportfeedback

Jag som driver sportfeedback, Arne Edvardsson, har specialiserat mig på att förmedla neurofeedback och idrottspsykologi till individer som vill förbättra sin hälsa och prestation. Arbetssättet baseras på en vetenskapliga modeller och beprövade arbetsprocesser.

Läs mer här om tjänsterna

Arbetsområden

Jag arbetar både inom och utanför idrott med att hjälpa individer stärka: fokus, emotionell regleringsförmåga, impulskontroll, sociala färdigheter och rädsloreglering. Jag har t.ex. samarbetet med idrottare, musiker, studenter, pensionärer och andra personer som vill bli stärkta i sin yrkesroll. Jag tror på att regelbunden kvalitativ träning ger färdighet vare sig du är på idrottsplanen, vid skolbänken eller på kontoret. En student som vill klara av studierna eller en yrkesaktiv som vill stärka sina kognitiva färdigheter kan båda vinna stora fördelar av neurofeedback och idrottspsykologi. Träningen anpassas hela tiden till klienten och dennes upplevelser. Mitt mål med företaget är att skapa bra träningsmöjligheter för individer som vill träna neurofeedback och genomföra idrottspsykologiska samtal i en trygg miljö.

Här kan du kontakta mig och läsa om min bakgrund inom neurofeedback och idrottspsykologi.

Jag brukar uppmuntra klienter till att ha en hälsosam livsstil då detta lägger en bra grund för utvecklingsarbete.

 

 

Sportfeedbacks utveckling

Företaget startades 2009 av som en enskild firma av Arne Edvardsson. När företaget grundades var fokus främst på idrottspsykologiska föreläsningar och idrottspsykologisk rådgivning. Idag ligger fokus mer på neurofeedbacksamarbeten med klienter från vitt skilda områden i samhället samt idrottspsykologisk rådgivning. Dessa samarbeten baseras först och främst på en god relation och där vi arbetar med att träna hjärnan till att bli mer flexibel och hantera stress bättre långsiktigt.  Här är en lista med aktuella händelser kopplat till Sportfeedback.

Neurofeedbackträning nära Slottsskogsvallen

Jag arbetar med utrustning som används av flera universitet runt om i världen för att genomföra neurofeedbackträning. Träning genomförs i min lägenhet på Blåvalsgatan 3a i Göteborg.

Läs mer här om lägenheten där jag genomför träningen här

Nätverk

Sportfeedbacks arbetstider

Arne tar emot klienter i Göteborg lördagar 09.00-15.00. 

Kontakt

Kontakta mig gärna här och ställ dina frågor

Följ Sportfeedback på twitter: Följ @aasportfeedback