Om Sportfeedback

Sportfeedbacks uppdrag

Sportfeedback är ett Göteborgsbaserat företag som erbjuder neurofeedback och idrottspsykologi till individer som vill förbättra sin hälsa och prestation.

tjänster

Sportfeedback är specialiserat på att förmedla neurofeedback och idrottspsykologi. Arbetssättet baseras på en vetenskapliga modeller och beprövade arbetsprocesser.

Läs mer här om våra tjänster här

arbetsområden

Sportfeedback arbetar både inom och utanför idrott med att hjälpa individer stärka: fokus, emotionell regleringsförmåga, impulskontroll, sociala färdigheter och rädsloreglering. Jag som driver företaget (Arne Edvardsson) har t.ex. samarbetet med idrottare, musiker, studenter, pensionärer och andra personer som vill bli stärkta i sin yrkesroll. Jag tror på att regelbunden kvalitativ träning ger färdighet vare sig du är på idrottsplanen, vid skolbänken eller på kontoret. En student som vill klara av studierna eller en yrkesaktiv som vill stärka sina kognitiva färdigheter kan båda vinna stora fördelar av neurofeedback och idrottspsykologi. Träningen anpassas hela tiden klienten och dennes upplevelser.

Arne Edvardsson

Sportfeedback är skapat och drivs av mig (Arne Edvardsson). Mitt mål med företaget är att skapa bra träningsmöjligheter för individer som vill träna neurofeedback och genomföra idrottspsykologiska samtal i en trygg miljö.

Arne föreläser på konferensen: "The Science and Practice of Racket Sport for Improved performance and Health: Special Focus on Table Tennis | Sport Science Conference, April 25–27

Arne föreläser på konferensen: ”The Science and Practice of Racket Sport for Improved performance and Health: Special Focus on Table Tennis | Sport Science Conference, April 25–27, 2018, Högskolan i Halmstad.

Här kan du kontakta mig och läsa om min bakgrund inom neurofeedback och idrottspsykologi.

Sportfeedbacks utveckling

Företaget startades 2009 av som en enskild firma av Arne Edvardsson. När företaget grundades var fokus främst på idrottspsykologiska föreläsningar och idrottspsykologisk rådgivning. Idag ligger fokus mer på neurofeedbacksamarbeten med klienter från vitt skilda områden i samhället. Dessa samarbeten baseras först och främst på en god relation och där vi arbetar med att träna hjärnan till att bli mer flexibel och hantera stress bättre långsiktigt. Vill du ha mer information eller är du intresserad av att börja träning inom neurofeedback, idrottspsykologi, eller biofeedback så är du varmt välkommen att kontakta arne.edvardsson@sportfeedback.se.  Då företaget drivs som en enskild firma så följer  företagets utveckling den utveckling som Arne gör.  Här är en lista med aktuella händelser där du kan följa några av de uppdrag som Arne har genomfört.

Sportfeedbacksträningslokal

Sportfeedback arbetar med utrustning som används av toppuniversitet runt om i världen för att genomföra neurofeedbackträning. För att få hög kvalité i neurofeedbackträningen så krävs det professionell utrustningen. Träning genomförs i Arnes lägenhet nära Slottskogsvallen i Göteborg.

Läs mer här om vår träningslokal här

Nätverk

Högskolan i Halmstad Arne finns med i gruppen som arbetar med psykologiska perspektiv av idrottsskador. Arne är även digital administratör för Svenskt nätverk för anpassad fysisk aktivitet (SNAFA).

Svensk idrottspsykologisk förening (SIPF) (Arne sitter med i styrelsen och är samordnare för kommunikationsgruppens arbete med speciellt ansvar för hemsida och sociala medier)

Idrottsmedicin Väst – IMV

Sportfeedbacks Arbetstider

Arne tar emot klienter i Göteborg:

Måndag-fredagar  08.00-19.00.

Lördagar och söndagar är det stängt.

Kontakt

Kontakta oss gärna här och ställ dina frågor

Följ oss även gärna på twitter: Följ @aasportfeedback